Nyheter - 2018-08-31

Förändringar gällande Ny Teknik från och med 1 augusti 2018

Från och med den 1 augusti får nya medlemmar enbart tillgång till Ny Teknik digitalt. Det vill säga de får inte någon papperstidning. Här får du som förtroendevald tips om hur du kan beskriva för nya och ”gamla” medlemmar om vad som ingår i medlemskapet gällande Ny Teknik.

Papperstidningen ingår fortfarande (och utkommer varannan veckan) i medlemskapet för yrkesverksamma- och pensionärsmedlemmar som startade sitt medlemskap i förbundet före den 1 augusti 2018. De som blir nya medlemmar från och med den 1 augusti får enbart tillgång till den digitala premiumtjänsten - Ny Teknik Premium.

För studenter ingår också enbart den digitala premiumtjänsten i medlemskapet och när de blir yrkesverksamma kommer de fortsätta att bara få den digitalt.

Papperstidningen kan fortfarande läsas av alla medlemmar som e-tidning på datorn och i appen Ny Teknik. Den ingår alltså i digital form i premiumtjänsten. 

Vi har tagit fram en FAQ för att det ska vara enkelt att förklara för nya och ”gamla” medlemmar vad som gäller för Ny Teknik.

Läs vår FAQ om Ny Teknik

Läs om Ny Teknik Premium på webben